Navrhli jsme koncept kanceláří pro GET BOOST v Dejvicích.

VARIANTA A

Zasedací místnost, místo pro setkávání s klienty, je reprezentativním prostorem s mírně industriálním stylem.

Navrhli jsme stůl na míru, který umožní využít prostor na maximum. Okolo stolu bude 6-8 jednoduchých židlí, které v kontrastu umožní vyniknutí industriálního charakteru. Stůl bude osvělen industriálními svítidly s LED osvětlením. Boční stěna bude namalována tabulovým magnetickým nátěrem, na který bude možné psát motta, vzkazy, vtípky, kreslit grafiku, či připevnit prezentační plakáty, atp. Podlaha bude zakryta zátěžovým kobercem v kombinaci šedých odstínů.

stůl - deska stolu z lakované dýhy, ocelové nohy s přirozenou šedo černou barvou oceli a broušenými sváry

židle - sedák s kombinací dvou šedých ostínů na chromovaných nohách

 

VARIANTA B

Zasedací místnost, místo pro setkávání s klienty, je reprezentativním prostorem, který svým designem vychází z myšlenky „sítě - networku“, která spojuje lidi a je hlavním způsobem šíření informací. Tím navazujeme na činnost GET BOOST, který využívá „síť“ k šíření informací a je jedním z nejdůležitějších základních prvků společnosti.

Hlavním emotivním prvkem místnosti je strop tvořený sítí, do které jsou umístěna svítidla. Dominatním prvkem je dále stůl navržený na míru. Stůl tvoří dřevěná deska, kterou nesou jednoduché kovové nohy a stůl tak působí lehce a člověk může mít dojem, že se jeho deska v prostoru vznáší. Stůl lemuje 6(8)  průhledných židlí, které se v interiéru pohledově příliš neuplatňují a umožňují vyniknutí stolu. Boční stěna bude namalována tabulovým magnetickým nátěrem, kde bude možné psát motta, vzkazy, vtípky, kreslit grafiku, či připevnit prezentační plakáty, atp. Podlaha bude zakryta zátěžovým kobercem v kombinaci šedých odstínů.

stůl - deska stolu z lakované dýhy, ocelové „drátové“ nohy s bílo-šedým lakem

židle - průhledný sedák na nohách s bílo-šedým lakem

Autor:

Ing. arch. Jan Kačer

Fáze:

Studie (září 2015)

Spolupráce:

 studio reaktor